Skaper informasjonsflyt

OM INFOTRUST:

InfoTrust er et strategisk informasjonsformidlingselskap som skal samle - strukturere - synliggjøre og distribuere informasjon på web for kunder. Dette gjennom klassiske web sider, portal sider eller webtjenester.

InfoTrust har lang erfaring med informasjonsformidling og publisering. Spesielt innen for området: designprogramformidling på nett for selskaper og organisasjoner som ønsker å benytte seg av potensialet som et levende designprofil gir.

For å få dette til har InfoTrust alliert seg med de beste innen områdene:

Medicineheads:
Studio M 7 er et miljø med håndplukkede kompetanse personer som innehar unike erfaringer som til sammen danner en grundig helhet innenfor feltet: Web, design, video, animasjon, foto. Til sammen gir dette en stor påvirkningskraft i forhold til innholdsproduksjon på Internett.

Brandbook:
Brandbook har spesialisert seg på forvaltning av profilhåndbøker og innholdstjenester i forbindelse med merkevareaktiviteter. Har lang og bred erfaring innen dette feltet og inngår i InfoTrusts kompetanse avdeling.

Grid Design:
Grid Design har vært InfoTrust’s inspirasjonskilde. Gjennom tett samarbeid har InfoTrust’s sine verktøy blitt laget utifra konkrete behov fra designere av profilhåndbøker. Også Grids unike evne til å lage strategisk design har vært med på å bygge forståelse for merkevareformidling og kommunikasjon.

Webhuset:
Webhuset AS er InfoTrust’s maskinvare leverandør. De er et solid selskap som alltid søker nye utfordringer med 10 års erfaring. De leverer alle tradisjonelle web tjenester og tunge server tjenester.

Kontakt oss ved hjelp av Live Chat
 
 

Infotrust holder til i Malmøgat 7 M i Oslo sentrum øverst på Grünerløkka i spennende urbane lokaler.

Ta gjerne kontakt med Roar Apold ( 91683764 ) og stikk innom for en hyggelig prat over en kopp kaffe.